Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας έχει ως σκοπό να προσφέρει στους πελάτες τις προιόντα με ονομασία προέλευσης. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους συνεταιρισμούς και οίκους στον κόσμο και δοκιμάζουμε αρκετούς καφέδες μέχρι να καταλήξουμε στο ποιους θα σας προτείνουμε.

Όλοι οι καφέδες μας έχουν πλήρη περιγραφή της προέλευσης τους και του τρόπου επεξεργασίας τους. Επικεντρωνόμαστε ιδιαίτερα στον τόπο προέλευσης του καφέ μέχρι και τον αγρότη που κάνει την παραγωγή. Συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την επεξεργασία του καφέ και τον τρόπο που καλλιεργεί τα προιόντα η εκάστοτε φάρμα.

Επιλέγουμε καφέδες αποκλειστικά από την κατηγορία Specialty και Cup of Excellence.

Διατηρούμε πάντα το ελάχιστο δυνατό stock ώστε να παραδίδουμε πάντα φρέσκο ψημένο καφέ.

Πλαισιώνουμε τους καφέδες μας με κορυφαίο εξοπλισμό όπως τα προιόντα της Chemex, τις μηχανές Rocket Milano, της οποίας είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, και τις επαγγελματικές μηχανές Vibiemme, στις οποιές επίσης είμαστε ο επίσημος αντιπρόσωπος.

Η εταιρεία μας λειτουργεί με κεντρικό κατάστημα στην Αθήνα στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 236 με το εμπορικό σήμα “Chicco Verde”, και με υποκαταστήματα στην Κόρινθο «Barista Selections», και στην Κέρκυρα «Chicco Verde».

Ο Σκοπός μας

Να γίνουμε κορυφαία εταιρεία παραγωγής καφέ στον ελληνικό χώρο και να παρέχουμε στους πελάτες μας κορυφαία προιόντα καφέ και εξοπλισμό στις σωστές τιμές.

Επίσης, να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε και άλλους ανθρώπους να μυηθούν στον τομέα του Specialty καφέ και να μας ακολουθήσουν σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Αποσκοπούμε σε ειλικρινείς συνεργασίες με τους πελάτες μας χωρίς κρυφά κόστη και ψιλά γράμματα. Σε όλες μας τις συνεργασίες αποσκοπούμε σε αμοιβαία κέρδη και για τις δύο πλευρές καθώς μόνο έτσι επιτυγχάνεται η αύξηση των πωλήσεων